Cum comand hostul, cum fac plata

Web host si VPS -KVM cu *Protectie DDOS si Firewall*
Certificat SSL free, acces la Panel si ftp.
Domeniu free- Vezi conditii
Activare automata la plata prin CARD bancar.
 WHFW.png (68 KB)

Totul este automat, alegi hostul, apesi pe cumpara, completezi datele solicitate, platesti chitanta se activeaza hostul si primesti pe e-mail datele de acces.

Platile prin CARD se fac securizat prin netopia-payment.com, iar la transfer bancar securizarea este asigurata de banca.

Netopia_alb.png (6 KB) bottom-visa.jpg (1 KB)bottom-mastercard.jpg (1 KB)

La plata prin CARD bancar activarea este automata. Timpul de activare a serviciului comandat este de regula cateva minute, insa aceasta poate dura si mai mult in functie de procesele aflate in derulare.

Exceptie de la activarea automata la plata prin CARD bancar, fac servicile care necesita setari speciale, acest lucru fiind specificat in detalii pe pagina de comanda a serviciului respectiv (ex. serviciile VPS- Virtual Private Server).

Completezi datele solicitate, apoi apesi pe next, platesti chitanta sau chitantele.
Dupa plata chitantelor, comanda este finalizata si primesti automat e-mail cu datele de acces si hostul comandat.
Adresa sau orice alte date personale, sunt solicitate pentru buna desfasurare a activitatii site-ului si nu sunt divulgate la nimeni
Corespondenta se face doar electronic pe e-mail, vezi politicii de confidentialitate si Hosting fara contract, fara penalizari

Modalitati de plata CARD bancarTransfer Bancar.
La prelungirea hostului, dupa comanda si plata, automat se prelungeste perioada de hostare, ultima zi in care se poate plati, se pastreaza constant, indiferent cand s-a efectuat plata (vezi Definitii din T&C).
Pe site-ul FidelityWorks.ro, dupa ce ne-am logat, intram pe "Contul meu" in "Administrare servicii".
Pe pagina "Administrare servicii", ne ducem in dreapta pe "Plateste" si se apasa pe butonul "Plateste".
In fereastra de dialog nou afisata avem posibilitatea sa alegem un alt tip de host (alt numar de sloturi  sau alt spatiu de gazduire mai mare sau mai mic).
Modalitati de plata prelungire CARD bancarTransfer Bancar.
Comunicarea datelor de acces si a altor informatii privind serviciile comandate se face numai pe e-mail. Nu puteti comanda daca nu completati datele de facturare. Numai dvs. aveti acces la ele din "Contul meu". Nu dati userul si parola la alte persoane.

Dupa confirmarea platii si o sa primiti datele de acces la serviciile comandate pe e-mail.
FidelityWorks.ro pune la dispozitie servicii profesionale, activarea acestora se face automat, nu contactati operatorii decat pentru consultanta.

Activarea serviciului comandat se face numai dupa confirmarea efectuarii platii .
Efectuarea comenzii fara a fi urmata de plata, atrage anularea comenzi.

Ai deja un host, esti multumit de serviciile FidelityWorks.ro si vrei sa prelungesti perioada, atunci intra pe site-ul https://FidelityWorks.ro/, logheaza-te intra pe "Contul meu" in "Administrare servicii" , "Plateste" si apasa pe butonul "Plateste".

Ai constatat ca "FidelityWorks.ro" este printre cele mai bune firme de host, ca avem pretul cel mai mic in raportul pret/calitate, atunci da o noua comanda.

La plata prin transfer bancar, trebuie mai intai sa dati comanda pentru a primi datele necesare efectuarii platii, acestea sunt ulterior afisate in "Contul meu", "Administrare comenzi", "Vizualizare" . Contul bancar si datele societatii noastre, sunt afisate si in Contact, dar suma de plata in lei o aflati numai la efectuarea comenzii.

Dupa efectuarea platii prin transfer bancar, trimiteti un e-mail sau tichet cu documentul scanat sau fotografiat emis de banca, prin care dovediti efectuarea plati (ordinul de plata). Recomandam sa ne contactati si pe WhatsApp0744.582.014 ori la telefon 0744.582.014. Ne rezervam dreptul de a verifica la banca autenticitatea documentelor trimise.

Plata prin card bancar

  1. Prima comanda / Comanda noua (tutorial host in imagini)
  2. Plata prin card bancar - Prelungirea hostului (tutorial host in imagini)

Plata prin banca

  1. Prima comanda  / Comanda noua (tutorial host in imagini)
  2. Plata prin banca - Prelungirea hostului (tutorial host in imagini)

 

FidelityWorks.ro partenerul tau in lumea virtuala.

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!

Nu a fost făcut nici un comentariu.

FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii