Termeni și Condiții de utilizare

Prezentul document defineste cadrul in care FidelityWorks.ro este de acord sa furnizeze servicii utilizatorilor sai si reprezinta un acord intre parti. Toti beneficiarii serviciilor fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare. FidelityWorks.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, fara o notificare prealabila, acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetarea relatiilor de colaborare de catre utilizator si nici pentru refuzarea platii serviciilor oferite sau prestate.

FidelityWorks.ro - denumeste si se defineste prin S.C. FIDELITY WORKS S.R.L. ca fiind PRESTATORUL serviciilor de gazduire web, gazduire servere jocuri si alte servicii ce pot fi contractate si cumparate online de pe acest site.

Definitii

Utilizator - persoana fizica sau juridica care utilizeaza serviciile puse la dispozitie de FidelityWorks.ro.
Comanda - reprezinta completarea formularului de comanda si finalizarea comenzii de catre o persoana fizica sau juridica prin care solicita cel putin unul din serviciile sau produsele puse la dispozitie de FidelityWorks.ro.

Echipamente

FidelityWorks.ro ofera servici de gazduire pe propriile servere detinute de firma S.C. FIDELITY WORKS S.R.L.. Utilizatorul nu are drepturi asupra echipamentelor. Accesul fizic la echipamente este strict interzis.

Raspunderea FidelityWorks.ro

Raspunderea FidelityWorks.ro poate fi antrenata numai pana la limita valorii serviciilor sale prestate intr-o unitate de timp – luna, raportat la durata neexecutarii culpabile. FidelityWorks.ro nu va fi raspunzator fata de utilizator sau terte persoane pentru nici o dauna, pierdere de profit, beneficii nerealizate rezultate direct sau indirect din folosirea necorespunzatoare a serviciilor. FidelityWorks.ro nu este raspunzator pentru pierderi de informatii sau orice alte pierderi/disfunctionalitati datorate nefunctionarii serviciului, responsabilitatea pentru efectuarea backup-urilor cazand in intregime in sarcina Utilizatorului. FidelityWorks.ro nu poate fi facut raspunzator in cazul in care aplicatia si/sau site-ul Utilizatorului nu functioneaza pe server, acesta trebuind sa se asigure de compatibilitatea cu serverul.

Comanda, Plata si Facturarea

 1. Orice comanda se va face online. Utilizatorii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. FidelityWorks.ro nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizatori a unor informatii incorecte sau incomplete. 
 2. Dupa finalizarea comenzii se trimite in mod automat o factura proforma catre adresa de e-mail a Utilizatorului. Factura proforma nu are valoare fiscala, dar contine toate informatiile necesare efectuarii platii, fiind disponibila si in contul Utilizatorului.
 3. Utilizatorul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans pentru perioada de timp pentru care acestea sunt furnizate. Platile deja efectuate nu pot fi returnate sau anulate in cazul in care utilizatorul nu mai doreste sa foloseasca serviciile pentru care a platit in avans.
 4. Plata serviciilor se face prin Transfer Bancar.
  Factura proforma nu are valoare fiscala, iar fiecare societate are un format propriu, pentru diferite servicii.
  Pentru suma transferata prin banca trebuie sa achitati comisionul bancii la care efectuati tranzactia.
  Va recomandam sa verificati care sunt comisioanele practicate de banci.
  Mentionam ca si societatea noastra suporta un alt comision pentru suma transferata de dvs. si incasata, la banca unde avem deschis contul bancar.
  Va recomandam sa aveti deschis un cont bancar, pentru a se inregistra corect comisionul perceput de banca pentru transferul bancar din contul dvs. .
  In cazul in care nu aveti cont bancar, iar banca la care efectuati transferul bancar inregistreaza comisionul de transfer ca fiind incasare  in contul societatii noastre, valoarea serviciului se suplimenteaza cu acest comision incasat de banca, pentru a se putea astfel justifica incasarea suplimentara inregistrata de banca in contul societatii noastre. Precizam ca banca isi opreste acest comision din contul nostru, iar societatea noastra incaseaza efectiv pretul afisat pe site.
 5. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar si incasarea banilor, se emite factura fiscala. 
 6. FidelityWorks.ro recomanda confirmarea platilor prin trimiterea unei copii a documentului de plata ce atesta acest lucru prin e-mail la office@fidelityworks.ro pentru platile facute la ghiseul bancii sau prin transfer bancar. Utilizatorii beneficiaza de serviciile FidelityWorks.ro in maxim 24 ore de la confirmarea platii. 
 7. Facturile fiscale sunt disponibile la sediul S.C. FIDELITY WORKS S.R.L. din Bucuresti str. Av. Petre Cretu nr. 29, corp B, sector 1, dar pot fi vizualizate in format PDF si in atasamentul e-mail-ului de instiintare a emiterii facturii. 
 8. FidelityWorks.ro isi rezerva dreptul de a negocia cu fiecare utilizator tarifele aplicate (in sensul scaderii sau cresterii acestora), in functie de politica de promovare a serviciilor prestate. 
 9. Serviciul comandat se considera a fi prestat incepand cu data (ziua.luna.anul) in care se activeaza prima data serviciul comandat. Activarile ulterioare efectuate in termen de 72 de ore de la data suspendarii, pentru neplata (intarzierea la plata), nu se iau in calcul, fiind considerate serviciu de rezervare, contravaloarea acestuia fiind inclusa si achitata prin plata retroactiva a serviciului comandat.
 10. FidelityWorks.ro isi rezerva dreptul de a sterge definitiv toate datele conturilor de gazduire, dupa data scadenta de plata a facturii proforme, daca plata nu a fost efectuata, sau dupa expirarea perioadei pentru care s-a efectuat plata si serviciul a fost prestat, fara a mai oferi backup pentru datele sterse.

Politica de Utilizare Acceptabila a Serviciilor FidelityWorks.ro

FidelityWorks.ro si afiliatii acestuia (denumiti in mod colectiv “FidelityWorks”) au formulat prezenta Politica de Utilizare Acceptabila in vederea incurajarii utilizarii responsabile a retelelor, sistemelor, serviciilor si site-urilor Web FidelityWorks.ro (denumite in mod colectiv “Reteaua si Serviciile FidelityWorks”) de catre utilizatorii nostrii si de catre alti utilizatori (denumiti in continuare “Utilizatori”) si pentru a ne permite sa furnizam utilizatorilor nostri servicii sigure, de incredere si productive.

Reteaua si serviciile FidelityWorks.ro trebuiesc utilizate intr-o maniera conforma cu scopurile vizate de acesta si pot fi utilizate numai in scopuri legale. Utilizatorul nu are permisiunea sa utilizeze reteaua si serviciile FidelityWorks.ro pentru a transmite, a distribui sau a stoca material care incalca vreo lege sau vreun regulament aplicabil, intr-o maniera care sa duca la incalcarea drepului de autor, a marcii, a secretului comercial sau a altor drepturi de proprietate intelectuala sau a dreptului la imagine, intimitate, la publicitate sau altor drepturi personale nepatrimoniale ale tertilori, daca astfel de material are caracter mincinos, obscen, defaimator, calomniator, amenintator, abuziv sau contine un virus, worm, cal troian sau orice alta componenta de natura sa produca defectiuni, contine oferte frauduloase de bunuri sau servicii sau de orice alte materiale promotionale care contin afirmatii, pretentii sau reprezentari false de natura sa insele sau sa induca in eroare sau in general, intr-o maniera care poate angaja raspunderea penala sau civila a FidelityWorks.ro sau a oricarui membru al personalului acesteia.

FidelityWorks.ro are dreptul exclusiv de proprietate si de folosinta a domeniilor achizitionate (fidelityworks.ro, etc.) si subdomeniilor acestora, putand suspenda oricand, fara a motiva, acordul dat unui utilizator pentru folosirea unuia sau a mai multor subdomenii.

FidelityWorks.ro nu-si asuma nici o responsabilitate pentru vreun material creat sau accesibil pe sau prin retelele si serviciile FidelityWorks.ro care nu este expediat de sau la cererea sa. FidelityWorks.ro nu monitorizeaza sau exercita vreun control editorial asupra vreunui asemenea material, dar isi rezerva dreptul de a face acest lucru in masura in care este permis de legea aplicabila. FidelityWorks.ro nu este responsabil de modalitatea de accesare a unor asemenea materiale pe/prin intermediul retelelor si/sau serviciilor oferite de FidelityWorks.ro in baza prezentului document. FidelityWorks.Ro nu este raspunzator pentru continutul nici unui site Web, altele decat cele care apartin FidelityWorks.

FidelityWorks.ro aduce la cunostinta Utilizatorului, pe aceasta cale, ca accesarea oricarui material disponibil in Internet, direct sau prin autentificare cu parola, furnizarea datelor personale ale Utilizatorului, inclusiv a numerelor de cont bancare, numar de card bancar de orice tip, acceptul incarcarii unor aplicatii ce se autoinstaleaza, acceptul unor conexiuni automate spre terte destinatii pot aduce prejudicii materiale si/sau morale Utilizatorului.

Utilizatorul nu are permisiunea sa utilizeze reteaua si serviciile FidelityWorks.ro pentru

 • a expedia mesaje care nu au fost solicitate pe e-mail, inclusiv, fara a se limita la, pachete de reclame comerciale sau anunturi de informatii (denumite in continuare “SPAM”) intr-o maniera la care FidelityWorks.ro se poate astepta, in mod rezonabil, sa aiba un impact negativ asupra retelei si serviciilor acestuia, inclusiv, fara a se limita la, utilizarea unui cont de e-mail din reteaua FidelityWorks
 • a expedia mesaje de tip SPAM sau pentru a promova un site care se afla sau care este conectat la reteaua FidelityWorks
 • a expedia mesaje prin e-mail care contin informatii contrafacute in antetul (“header packet”) TCP/IP
 • a expedia e-mailuri rauvoitoare, inclusiv, fara a se limita la mesaje de tip “mail bombing”
 • a expedia sau a primi mesaje prin e-mail intr-o maniera care incalca politicile oricarui furnizor de servicii pe Internet
 • a promova serviciile altor firme de host si/sau a posta mesaje/anunturi de genul : "Ne-am mutat pe ......", "Ne gasiti la noua adresa ....", etc.
 • a expedia mesaje prin e-mail care sunt excesive si/sau au ca intentie sa hartuiasca sau sa deranjeze pe ceilalti utilizatori
 • a continua sa expedieze mesaje prin e-mail catre un adresant care a indicat ca nu doreste sa mai primeasca asemenea mesaje

Utilizatorul nu are voie sa incalce sau sa incerce sa incalce securitatea retelei si a serviciilor FidelityWorks.ro, inclusiv, fara a se limita la, accesarea de date care nu sunt destinate unui asemenea utilizator sau patrunderea intr-un server sau cont pe care nu are permisiunea sa-l acceseze, incercarea de a proba, scana sau incerca vulnerabilitatea unui sistem sau a unei retele sau de a incalca securitatea acestuia / acesteia sau masurile de autentificare fara a fi autorizat in mod corespunzator, incercarea de a interfera, de a intrerupe sau de a face inutilizabil serviciul de catre un alt utilizator, gazda sau retea, inclusiv, fara a se limita la mijloace de supraincarcare, “Flooding”, “Mail Bombing” sau “Crashing”, contrafacerea oricarui header TCP/IP sau a oricarei parti din informatia cuprinsa in acesta o data cu expedierea prin e-mail sau declansarea oricarei actiuni in vederea obtinerii de servicii la care un asemenea utilizator nu are dreptul.

In cazul constatarii existentei unei incalcari a oricareia din prevederile acestei Politici de Utilizare Acceptabile, FidelityWorks.ro poate interveni, fara instiintarea prealabila a Utilizatorului, prin:

 • stergerea/eliminarea mesajelor/anunturilor/postarilor care incalca prezentele termene si conditii, inclusiv prin reinstalarea servicilor si stergerea tuturor datelor introduse de Utilizator;
 • suspendarea temporara a serviciilor furnizate pana ce Utilizatorul accepta in scris sa se abtina de la orice alte incalcari viitoare ale acestor prevederi, iar in situatia unei noi incalcari a oricarei prevederi din prezenta Politica de Utilizare Acceptabila, Utilizatorul va fi supus unei suspendari sau intreruperi imediate a serviciilor furnizate.

Utilizatorul este exclusiv raspunzator pentru orice reclamatie primita din partea tertilor si adresata FidelityWorks.ro, bazata pe una din actiunile interzise Utilizatorului prin prezentul Document. Utilizatorul va despagubi atat tertii prejudiciati, cat si FidelityWorks.ro, in cazul producerii de daune materiale/morale prin fapta sa, comisa cu intentie sau din culpa simpla.

Forta majora

Forta majora, astfel cum este definita de lege, exonereaza de raspundere partea care o invoca in termen de 48 de ore de la producere si o demonstreaza temeinic.

Litigii

Litigiile aparute intre parti, nerezolvate pe cale amiabila, se supun spre solutionare instantelor judecatoresti competente.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Utilizarea website -ului nostru reprezinta acceptarea politicii de confidentialitate.

S.C. FIDELITY WORKS S.R.L. este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/5716/2018, CUI 27271567, capital social 200 lei, cu sediul in Romania, Pantelimon, jud. Ilfov, Str. Magnoliei nr. 18 Parter, Camera 1, Cod postal 077145.

Daca aveti intrebari ne puteti contacta folosind informatiile de mai jos.

Email: 

Skype : Cornel_HostGame.ro

WhatsApp: 0744.582.014

Telefon: 0744.582.014

 

FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii