Protectie DDOS - flood

Serviciile noastre de host includ gratuit Protectie DDOS si Firewall,
Certificat SSL free, acces la Panel si ftp 
Domeniu free- Vezi conditii
Activare automata la plata prin CARD bancar.
ddos_protectie.gif (7 KB)

 whatsap.jpg (2 KB) 

Protectie DDOS - Flood

Serviciile noastre de host includ gratuit Protectie DDOS si Firewall, cu o limita de 1mil pps sau 5Gbps per IP. In cazul in care marimea atacului depaseste capacitatea de protectie, se blochează accesul la IP-ul atacat, pe perioada atacului.

Pachetele de securitate includ solutii de protectie anti-DDoS si Firewall, detectand si mitigand atacurile care incearca sa exploateze aplicatiile instalate pe serverele web si vulnerabilitatile DNS, blocand atacurile hit-and-run sau amenintari de tipul botnet.

Protectie DDOS basic - adresele IP, VPS sunt setate in mod default cu protectia in mod sensor (se activeaza numai la detectia unui atack).

Protectie DDOS Always Mode -  adresele IP, VPS sunt permanent filtrate.

Protectie DDOS - Flood - Ce este un Firewall si de ce sunt banat

Firewall-ul este prima protectie a serviciului hostat si functioneaza ca un filtru între host și Internet.  Specialistii nostri analizand fluxul normal de informatii au creat protectii impotriva majoritatii tipurilor de atac flood. Orice functionare, accesare a serviciului de host detinut la HostGame.ro care nu corespunde utilizarii normale este considerat flood si automat este banat IP-ul de pe care este accesat site-ul, serverul hostat sau orice alt tip de serviciu de rețea detinut.
Dupa banare nu mai puteti accesa serviciul detinut si posibil nici https://fidelityworks.ro/. In acest caz verificati si comunicati-ne ce IP are pe internet calculatorul personal de pe care doriti sa accesati serviciul hostat (MY IP) si in cel mai scurt timp dupa o verificare prealabila o sa fiti deblocati.

Protectie DDOS - Flood - De ce aveti nevoie de protectie pentru atacurile DDOS - Flood?

Atacurile de tip DDoS (Distributed Denial of Service ) devin din ce în ce mai frecvente, este un moment potrivit să revizuiți elementele de bază și cum vă puteți proteja.
Este o parere preconceputa aceea ca nu o sa fii vizat de un atac DDOS.
Cine sunt potentialii atacatori?
Există o multitudine de motive pentru care cineva ar dori să închidă un site: eliminarea concurentei prin prejudicii de brand competitiv, extorcare, activism,  sau pur și simplu plictiseală veche ori pentru a dovedi ca poate face acest lucru.

Protectie  DDOS - Flood- Ce este un atac  DDOS - Flood?

DDoS - Distributed Denial of Service - Blocarea accesului la serviciu in mod distribuit.
Un DDoS este o metodă de atac utilizată pentru a refuza accesul utilizatorilor legitimi ai unui serviciu online.
Acest serviciu ar putea fi un site de comerț electronic, blog, forum, o aplicație SaaS sau orice alt tip de serviciu de rețea.  Unele atacuri vizează chiar infrastructura VoIP.
Un atacator utilizează o cantitate non-trivială de resurse, pe care și le-a construit sau, mai frecvent, prin compromiterea PC-urilor vulnerabile din întreaga lume, pentru a trimite trafic fals catre un site.  Dacă atacatorul trimite trafic suficient, utilizatorii legitimi ai unui site nu il mai pot accesa.
De exemplu, dacă un site web poate gestiona 25 persoane pe secundă, făcând clic pe butonul Conectare, un atacator trebuie să trimită numai 25 cereri false pe secundă, pentru ca site-ul să nu mai poata fi accesat de utilizatorii legitimi. 
Atacurile DDoS variază atât în ​​ceea ce privește sofisticarea, cât și dimensiunea.  Un atacator poate face ca o cerere falsă să arate ca o informatie "gunoi" aleatorie în rețea sau mai dificilă, să facă traficul de atac să arate exact ca traficul web real.  În plus, dacă atacatorul are la dispoziție resurse suficiente (VPS-urile sunt folosite cel mai des ori calculatoare personale infectate), acesta poate direcționa suficient trafic pentru a copleși lățimea de bandă disponibila a serviciului atacat.
Cele mai simple tipuri de atacuri sunt atacurile Layer 3 și 4 (IP și UDP / TCP în stackul OSI).  Acestea pur și simplu inundă rețeaua și serverele astfel încât acestea să nu mai poată procesa traficul de rețea legitim, deoarece atacurile au saturat conectivitatea în rețeaua țintă.  Un atac mai complex al Layer 7 "simulează" un utilizator real care încearcă să utilizeze o aplicație web accesând conținut de pe site.
Obiectivele tipice includ serverele Web.  Servere DNS, servere de aplicații, routere, firewall-uri și lățimea de bandă Internet.
Atacatorii creează, de obicei, condiția de negare a serviciului fie prin consumarea lățimii de bandă a serverului, fie prin deteriorarea serverului în sine.
Acest atacator utilizează mai multe gazde (cum ar fi PC-urile compromise care fac parte dintr-un "botnet") pentru a efectua și amplifica atacul.
Atacul presupune saturarea mașinii țintă cu solicitări, astfel încât să nu poată răspunde la traficul legitim sau să răspundă atât de încet încât să devină efectiv indisponibilă.

Protectie  DDOS - Flood -Despre botnet

Pentru ca un atac DDoS să aibă succes, un atacator va răspândi un software rău intenționat la computerele vulnerabile, în principal prin e-mailuri și atașamente infectate.
Aceasta va crea o rețea de mașini infectate numită botnet.
Atacatorul poate instrui și controla botnet-ul, comandând să inunde un anumit site cu trafic, atât de mult încât rețeaua sa încetează să funcționeze, iar site-ul apare ca fiind offline.
Pe masura ce tehnica avanseaza iar viteza internetului creste, efectuarea atacurilor si arsenalul posibilităților este din ce in ce mai mare - inundații HTTP de tip vechi, atacuri cu pachete SYN, atacuri de amplificare care exploatează unul sau mai multe protocoale (NTP, DNS) și chiar scripturi special create.

Protectie  DDOS - Flood- Cum recunosti un atac  DDOS - Flood?

Înainte ca site-ul să se prăbușească și să intre offline în întregime, există câteva semne de avertizare.

- o legătură neobișnuit de lentă cu site-ul dvs. comparativ cu viteza de conectare pe care o aveati inainte. Dacă performanța generală a rețelei este lentă, nu este nevoie să presupuneți că este vorba despre un atac DDoS, dar dacă a încetinit rapid și nu puteți deschide fișiere sau sa efectuați de obicei sarcini rapide de întreținere pe site-ul dvs., este posibil să aveți o problemă.
- site-ul dvs. nu poate fi accesat.  Dacă ați verificat toate celelalte posibilități și nu aveți niciun acces, ar putea fi un atac DDoS.

Protectie  DDOS - Flood- Cum ma debanez

Este posibil ca in timpul accesari hostului, inclusiv prin ftp sa facem unele actiuni care sa fie considerate ca flood, sa fim banati si sa nu mai avem acces la site, la server si la host prin ftp.

Pentru a fi debanati verificam ce IP avem pe internet la Calculatorul Personal de pe care accesam site-ul, hostul sau serverul si comunicam IP-ul reprezentatilor HostGame.ro. Comunicarea se face prin e-mail, skype sau WhatsApp (https://fidelityworks.ro/articole/contact/)

Verifica MY IP:

https://www.ipchicken.com/

Protectie  DDOS - Flood - Cum verifici conexiunea la host

Daca dorim sa verificam conexiunea pe internet a calculatorului personal la host folosim

traceroute:

  • in Windows se foloseste comanda : tracert IP sau tracert DNS
  • in Linux sau Mac OS X se foloseste comanda : traceroute IP sau traceroute DNS

ping:

  • in Windows se foloseste comanda :ping IP (domeniu/DNS) sau ping -t IP (domeniu/DNS)

 

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!

Nu a fost făcut nici un comentariu.

FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii