Hosting fara contract, fara penalizari

Web host si VPS -KVM cu *Protectie DDOS si Firewall*
Certificat SSL free, acces la Panel si ftp.
Domeniu free- Vezi conditii
Activare automata la plata prin CARD bancar.
 WHFW.png (68 KB)

Totul este automat, alegi serviciul, apesi pe cumpara, completezi datele solicitate, platesti chitanta se activeaza hostul si primesti pe e-mail datele de acces.

 

Hosting fara contract, fara penalizari, fara stresul corespondentei postale (nu trebuie sa astepti postasul la tine acasa), automatizare full, totul este electronic, pe site si pe e-mail.
FidelityWorks.ro asigura servicii de hosting (web host, VPS, domenii ), fara a se semna fizic un contract, indiferent de modalitatea de plata. La efectuarea comenzii vi se aduc la cunostinta Termenii și Condițiile de utilizare, iar acestea sunt disponibile oricand pe site.
Corespondenta se face doar electronic pe e-mail.

Platile prin CARD se fac securizat prin netopia-payment.com, iar la transfer bancar securizarea este asigurata de banca.

Netopia_alb.png (6 KB) bottom-visa.jpg (1 KB)bottom-mastercard.jpg (1 KB)

La plata prin CARD, activarea este imediata (automata); (o sa primiti e-mail cu datele de activare dupa confirmarea platii)
Cum comand hostul, cum fac plata
- Comanda si plata prin CARD (tutorial)
- Comanda si plata prin Transfer Bancar (tutorial)

NU sunteti obligat sa platiti lunar, nu se percep penalizari pentru neplata, serviciul se inchide automat daca in perioada functionarii nu se plateste prelungirea lui din Administrare servicii. (Plata prelungire host game) . Serviciul este doar suspendat si poate fi pastrat intact intre 0-7 zile, dupa care se sterge. In aceasta perioda, daca serviciul dvs nu a fost sters, oricand se poate comanda prelungirea acestuia.

Pentru alte detalii cititi articolele noastre, iar pentru alte informatii va asteptam pe:
WhatsApp0744.582.014

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!

Nu a fost făcut nici un comentariu.

FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii