Cum aleg cel mai bun Web Host

Web host si VPS -KVM cu *Protectie DDOS si Firewall*
Certificat SSL free, acces la Panel si ftp.
Domeniu free- Vezi conditii
Activare automata la plata prin CARD bancar.
 WHFW.png (68 KB)

Cum hostez un web host platind prin CARD - tutorial
Cum hostez un web host platind prin transfer bancar - tutorial

Cum aleg cel mai bun Web Host - calitate-pret
Un seviciu de web host ale unei firme se diferentiaza de alta firma in primul rand prin calitatea serviciilor oferite, daca faceti rabat la calitate in favoarea pretului atunci nemultumirile se vor manifesta in cel mai scurt timp.
FidelityWorks.ro se numara printre firmele care ofera in primul rand calitate, iar preturile si ofertele au fost adaptate la nevoile curente ale utilizatorilor.

Cum aleg cel mai bun Web Host - cantitate-pret
Alegerea serviciului de web hosting ( gazduire domenii) trebuie facuta atat in functie de nevoile imediate ale aplicatiei care urmeaza a fi gazduita cat si de cele viitoare, planificate.
O aplicatie noua (site index, site de prezentare, forum, blog, magazin virtual) la inceput nu are nevoie de valori mari, fapt care ne da posibilitatea sa alegem un serviciu mai ieftin si ulterior pe masura ce avem nevoie de performante si cantitati numerice mai mari ( spatiu, trafic, etc.) sa trecem la un serviciu superior dar cu-n pret mai mare. Vezi si Cum schimb web hostul, tipul de gazduire domenii

Cum aleg cel mai bun Web Host - protectie-pret
Interfata de administrare pusa la dispozitie de FidelityWorks.ro asigura: Protectie DDOS si Firewall, Subdomeniu free, Sistem de operare Linux,  Panou de control (cPanel) cu functii avansate de administrare a domeniului (configurare DNS-uri, adrese de mail, etc.), Acces FTP, Statistici trafic (Analog Stats, Awstats, Webalizer, Logaholic), Instalare automata a celor mai intalnite platforme (Joomla, Drupal, Wordpress, Phpbb, Prestashop, etc.) prin intermediul Softaculous ce contine peste 290 de platforme (cms, forumuri, magazine virtuale, blog-uri, etc.)
Serviciile noastre de web host includ certificat SSL (free). Certificatele SSL sunt folosite pentru a securiza informatiile transmise prin Internet.

Cum aleg cel mai bun Web Host - protectie-calitate
Toate serviciile FidelityWorks.ro sunt gazduite pe servere dedicate intr-un data center specializat, care este conectat direct la reteaua metropolitana si la generatoare de energie electrica asigurandu-va o vizibilitate si conectivitate online garantata 99 %. Serverele sunt monitorizate 24/7, folosind tehnologii de ultima ora si securitate maxima.

Pachetele de securitate includ solutii de protectie anti-DDoS si Firewall, detectand si mitigand atacurile care incearca sa exploateze aplicatiile instalate pe serverele web si vulnerabilitatile DNS, blocand atacurile hit-and-run sau amenintari de tipul botnet.

Cum aleg cel mai bun Web Host - Ce inseamna Gazduire Domenii?
Gazduire domenii (web) inseamna a gazdui o aplicatie (site index, site de prezentare, forum, blog, magazin virtual).
Aceasta aplicatie nu poate fi gasita in mediul virtual al internetului daca nu are o adresa, un domeniu web. Domeniu este denumirea pe care o alegem sau o are o adresa pe internet.
Acest DOMENIU trebuie cumparat de la firmele specializate.
Pentru utilizatorii care nu au domeniu la cerere FidelityWorks.ro ofera gratuit domeniu de forma DomeniuTau.fhg.ro ( DenumireaPeCareOalegiTu.fhg.ro ).
Nu trebuie sa confundam serviciul de gazduire domenii, cu domeniul.
Pentru a beneficia de un serviciu de gazduire trebuie sa avem domeniu .
Domeniul ajuta ca o adresa din reteaua de internet sa fie retinuta mai usor.
Este mult mai usor sa-ti amintesti un cuvant decat o serie de numere
Utilizatori retin mult mai usor:
*o adresa de tip domeniu : FidelityWorks.ro
decat
*o adresa de tip IP , numerica ori punct-zecimal de tip IP : "178.157.85.2"

Cum aleg cel mai bun Web Host - Ce serviciu de gazduire domenii sa aleg ?
Alegerea unui web host, trebuie sa tina cont de:
- Spatiul de stocare
- Traficul lunar
- Numarul de Domenii Gazduite
- Numarul de Baze de date
- Numarul de Subdomenii

Cum aleg cel mai bun Web Host - Modalitati de plata
Plata se poate face atat prin transfer bancar cat si prin  CARD bancar.
La plata prin CARD bancar si activarea este mai rapida si se poate efectua la orice ora, inclusiv in zilele libere legale (sambata, duminica, zilele de sarbatoare in care bancile sunt inchise).
Pentru a vedea cum se face comanda prin CARD sau prin Transfer Bancar urmati exemplele din categoria Comanda si plata.

Cum aleg cel mai bun Web Host - Modalitati de plata avantaje si dezavantaje.
1- Daca aveti deschis un cont bancar sau apelati la un prieten care are cont bancar, pentru a plati, la suma transferata trebuie sa achitati comisionul bancii la care efectuati tranzactia. Mentionam ca si noi platim un comision pentru suma transferata de dvs., la banca unde avem deschis contul bancar. Daca la pretul nostru, adaugati comisionul bancii se poate sa constatati ca diferenta de pret intre modalitatile de plata (transfer bancar, prin CARD ori SMS) este foarte mica (in plus sau minus)
2-La plata prin CARD sau transfer bancar se primeste factura fiscala, la plata prin SMS se primeste e-mail de confirmare a platii.
5-Serviciul comandat este activat numai dupa confirmarea platii. Comanda si plata prin CARD se poate efectua oricand, serviciul fiind activat in cel mai scurt timp. Plata prin transfer bancar se poate efectua doar in perioada programului cu publicul, exceptand plata prin internet (homebank).

 

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!

Nu a fost făcut nici un comentariu.

FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii